Laadstations

Ontdek onze Peblar EV-lader

Kies Procharge’s Peblar EV-lader voor uw laadpaalinstallatie en maak de overstap naar elektrisch rijden zonder zorgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van een groenere toekomst.

Stap 1

We komen bij u langs en bespreken de wensen die bij u en uw huis passen. We kijken naar de mogelijkheden voor de installatie

Stap 2

Ontwikkeling van een gepersonaliseerd laadplan dat aansluit bij uw specifieke situatie en wensen.

Stap 3

Professionele installatie door gecertificeerde monteurs, gevolgd door uitgebreide nazorg en ondersteuning.

Thuis verdienen met

Technologie en Innovatie

Maak kennis met onze state-of-the-art laadtechnologie. De Procharge laadpalen zijn uitgerust met slimme functies zoals Dynamic Load Balancing.

Bedien uw laadpaal moeiteloos met onze gebruiksvriendelijke Energy app. Plan en beheer uw laadsessies, krijg live inzicht in energieverbruik, en geniet van het gemak van connectiviteit via 4G, WiFi, en Ethernet.

Peblar Home

Peblar Home Plus

Peblar Business

Veelgestelde Vragen

Procharge biedt een volledige service van advies tot installatie en stelt een geoptimaliseerd laadplan op dat specifiek is afgestemd op uw behoeften. Dit zorgt voor een efficiënte en kosteneffectieve laadoplossing thuis.

De Peblar EV-lader van Procharge biedt verschillende voordelen, zoals inzicht in laadsessies, het verrekenen van kosten, laden tot max 22 kW, smart charging, connectiviteit via 4G, WiFi en Ethernet, 2 jaar productgarantie, regelmatige software-updates, en load balancing opties.

Ja, met de slimme laadoplossingen van Procharge kunt u uw laadpaal efficiënt beheren. Dit omvat het plannen van laadsessies, monitoren van energieverbruik en slim laden tijdens goedkopere uren, wat kan leiden tot besparingen en mogelijk inkomsten.

Procharge integreert met het IoT-netwerk, wat zorgt voor een naadloze connectiviteit tussen uw zonne-energiesysteem en de oplader. Dit bevordert een groenere en duurzamere energieoplossing.

Procharge zorgt voor een snelle en professionele installatie op locatie, uitgevoerd door onze monteurs die werken volgens officiele normen. De service omvat advies, installatie en lange garanties, zodat u snel en zorgeloos kunt beginnen met laden.

Procharge laders werken samen met Nederlandse energieleveranciers om de goedkoopste laadmomenten te identificeren op basis van uurprijzen. Dit stelt gebruikers in staat om te laden tegen lagere kosten, waardoor ze op lange termijn kunnen besparen.

Contact opnemen

Address 

Zijtaartseweg 15, 5491 SG Sint-Oedenrode

Email 

thom.van.gerwen@procharge-solutions.nl